de vuelata por elmundo

15 millors mercats de puces a Nova Jersey

Tabla de contenidos

America’s Garden State va ser vist una vegada com el veí no tan genial de la propera Nova York, un lloc on regnaven les referències de Jersey Shore i l’elit de la Gran Poma no es veia morta, però ja no.

Nova Jersey s’ha convertit en una destinació per dret propi i, a més de comptar amb uns paisatges increïbles, platges increïbles i una vida nocturna en auge, l’estat s’ha convertit en una mena de meca de compres. Des de botigues pintoresques i botigues inusuals fins a fires d’antiguitats, espectacles vintage i mercats de pagès, Nova Jersey està plena d’ubicacions úniques per als compradors als quals els agrada navegar i endur-se una ganga. Aquí teniu la nostra millor selecció els millors mercats de puces de New Jersey:

1. Mercat de pagès de Berlín

Mercat de pagès de BerlínFont: berlinfarmersmarket.com
Mercat de pagès de Berlín

De propietat i gestió familiar des de la dècada de 1940, el mercat de agricultors de Berlín és un dels millors mercats de puces de Nova Jersey.

Començant com una subhasta de bestiar, el mercat interior de cap de setmana ofereix ara més de 150.000 metres quadrats. d’espai comercial, amb prop de 700 parades i més de 85 botigues. El mercat de Berlín és un dels millors mercats de l’estat per als amants de la cuina, amb un gran nombre de venedors que venen productes de forn, productes frescos, lactis i carn. També hi ha una gran selecció de restaurants i menjar per emportar, des de menjar caribeny fins a pizza tradicional italiana, així com centenars de parades que venen de tot, des de paper pintat fins a accessoris per a cotxes, roba, mobles, antiguitats i molt més.

http://www.berlinfarmersmarket.com/

2. Subhasta i mercat de puces de Collingwood

Subhasta de Collingwood i mercat de pucesFont: collingwoodfleamarket.com
Subhasta de Collingwood i mercat de puces

El mercat de puces de Collingwood funciona des de fa més de 50 anys al centre de Nova Jersey, i amb més de 60.000 peus quadrats d’espai de venda, inclosos 500 venedors a l’aire lliure i més de 100 estands interiors, aquest és un dels millors mercats de puces de Nova Jersey per negociar. caçadors.

Obert tot l’any, el mercat de puces de Collingwood té una gran selecció d’articles per navegar. Tant si voleu comprar articles per a la llar nous, roba d’època, joies, mobles o antiguitats, hi ha centenars de parades per navegar.

El mercat també té moltes botigues d’aperitius i parades de menjar per emportar i pastisseria.

http://www.collingwoodfleamarket.com/

3. Mercat de puces del Nou Egipte

El nou mercat de puces d'EgipteFont: newegyptfleamarket.com
El nou mercat de puces d’Egipte

Un dels millors mercats de puces de Nova Jersey es pot trobar a Cream Ridge, on se celebra el mercat de puces de New Egypt tots els dimecres i diumenges a partir de les 7:00 a.m.

L’únic mercat de puces acull més de quaranta botigues històriques, així com un espai de venedors a l’aire lliure. Els visitants poden trobar gairebé qualsevol cosa entre les botigues i els parades, des d’obres d’artistes locals fins a antiguitats rares, equipaments per a la llar i el jardí, mobles i decoració per a la llar, còmics col·leccionables, discos i molt més.

Fundat l’any 1959, el mercat de puces del Nou Egipte també té aparcament gratuït i llocs per menjar si la caça de ganxos et fa passar gana.

http://www.newegyptfleamarket.com/

4. Complex del mercat de pagesos de Colom

Complex del mercat de pagès de Columbus
Complex del mercat de pagès de Columbus

El mercat de puces més gran i antic de la vall de Delaware, el Columbus Farmers Market, té més de 60 botigues interiors i una gran selecció de venedors a l’aire lliure. Obert tots els dijous, dissabtes i diumenges durant tot l’any, el mercat de puces és el somni dels caçadors d’ofertes, amb des d’articles per a la llar fins a plantes, venedors d’aliments fins a roba i productes frescos, marisc i productes de forn.

A més de les parades del mercat de puces a l’aire lliure, als col·leccionistes seriosos també els encantarà el Columbus Antiques Mall, ple d’antiguitats rares i objectes de col·lecció.

http://www.columbusfarmersmarket.com/

5. Subhasta i mercat de puces de la Ruta 70

Subhasta i mercat de puces de la Ruta 70Font: rt70fleamarket.com
Subhasta i mercat de puces de la Ruta 70

El mercat de puces de la Route 70 al comtat d’Ocean és un dels millors mercats de puces de Nova Jersey per als dies assolellats, amb més de 600 venedors a l’aire lliure que venen mercaderies de totes les formes, mides i tipus.

El mercat de puces de gestió familiar porta 35 anys en funcionament i es troba als voltants pintorescs de Lakewood.

Els estands ofereixen una bona combinació de venedors professionals, que venen de tot, des de regals fets a mà, obres d’art locals, antiguitats, electricitat i roba, així com residents locals que lloguen parades per vendre articles de bric-a-brac.

El mercat també ofereix més de 30 botigues a l’interior, així com una gran selecció de parades de menjar per als compradors famolencs.

https://www.rt70fleamarket.com/

6. Trenton Punk Rock Flea Market

Trenton Punk Rock Flea MarketFont: trentonpunkrockfleamarket.com
Trenton Punk Rock Flea Market

Si busqueu un mercat de puces de Nova Jersey amb una diferència, aneu al mercat de puces de Trenton Punk Rock a l’històric edifici de Roebling Wire Works de Trenton.

Una experiència completament diferent de les puces del país, aquest mercat es basa en l’amor del fundador Joseph Kuzemka pel punk rock, l’art, els tatuatges i el cafè, i els visitants poden esperar trobar de tot, des de roba vintage fins a taxidèrmia entre les moltes parades inusuals.

A més de parades úniques, el mercat també compta amb més d’una dotzena de camions de menjar gurmet, així com entreteniment en directe i aparicions de celebritats.

El Trenton Punk Rock Flea Market té lloc tres cops l’any, amb diferents esdeveniments anunciats a la seva pàgina web.

http://www.trentonpunkrockfleamarket.com/

7. Mercat de New Meadowlands

Mercat de New MeadowlandsFont: facebook.com
Mercat de New Meadowlands

Obert tots els dissabtes a partir de les 8:00 a.m., el New Meadowlands Market es considera el millor mercat de puces a l’aire lliure de Nova Jersey.

El mercat durant tot l’any, situat al comtat de Bergen, compta amb centenars de venedors que tornen i nous cada cap de setmana amb una gran selecció de productes i mercaderies. A més de botigues barates, el New Meadowlands Market també ofereix una gran varietat de parades de menjar, menjar per emportar i entreteniment, i amb aparcament gratuït i entrada gratuïta, és un gran dia familiar per als que tenen un pressupost.

Els compradors poden trobar des de bric-a-brac fins a fruites i verdures fresques, articles per a mascotes, decoració per a la llar, articles elèctrics i molt més.

http://newmeadowlandsmarket.com/

8. Subhasta Englishtown

Subhasta EnglishtownFont: babsprojects.com
Subhasta Englishtown

De propietat familiar i operativa des de fa més de 80 anys, la subhasta Englishtown al municipi de Manalapan és un dels mercats de puces més antics i més grans de Nova Jersey.

Ara a la tercera generació de la família Sobechko, aquest paradís dels caçadors d’ofertes és el lloc perfecte per comprar, menjar i passar el cap de setmana.

Amb aparcament i entrada gratuïts, els visitants poden explorar antiguitats, roba, mobles per a la llar, regals, articles per a la llar i el jardí i molt més, així com gaudir d’una gran selecció d’aliments frescos, productes de forn i productes locals. Hi ha més de 40 hectàrees de compres a l’aire lliure, però amb cinc edificis interiors, els visitants poden comprar una ganga durant tot l’any, tots els dissabtes i diumenges de 8:00.

http://www.englishtownauction.com/

9. Manahawkin Flea Mart

Manahawkin Flea MartFont: manahawkinfleamarket.com
Manahawkin Flea Mart

Funcionant des de finals dels anys 70, el Manahawkin Flea Market and Mart acull més de 80 venedors amb més de quatre hectàrees de parades interiors i exteriors.

Juntament amb les botigues interiors permanents obertes diàriament, el mercat de puces de Nova Jersey també acull esdeveniments «Trunk or Treat» i un mercat de pagès. Aquests esdeveniments també veuen més venedors que venen les seves mercaderies, des de productes frescos i objectes de col·lecció fins a regals casolans i obres d’art locals, així com concursos de disfresses, passejades amb fenc i venedors d’aliments especialitzats.

http://manahawkinfleamarket.com/

10. Cowtown Farmers Market

Cowtown Farmers MarketFont: cowtownfarmersmarket.com
Cowtown Farmers Market

Obert durant tot l’any, el Cowtown Farmers Market, que es fa dues vegades per setmana, al sud de Nova Jersey, és un dels mercats de puces més antics de l’estat. El mercat, que es va obrir per primera vegada el 1926, acull més de 400 venedors, amb espai de venda tant a l’interior com a l’exterior.

Arribeu quan el mercat obre a les 8 del matí els dimarts i dissabtes per trobar les millors ofertes i productes locals, com ara antiguitats, objectes de col·lecció, fruita i verdures fresques, bric-a-brac, regals casolans i estris per a la llar, pastisseria, o porteu a tota la família festa pausada. navegar per les parades.

http://www.cowtownfarmersmarket.com/

11. Puça del Pacífic

Puça del PacíficFont: pacificflea.com
Puça del Pacífic

Els amants del vintage trobaran molt per entretenir-los al Pacific Flea de Jersey City, on una gran varietat de parades úniques apareixen cada segon dissabte d’abril a octubre.

A partir de les 11 del matí, els compradors poden navegar per una selecció eclèctica de productes, des de regals fets a mà i casolans fins a roba d’època, accessoris, antiguitats, mobles, art i molt més.

A més d’una gran varietat de parades, el Pacific Flea també acull exposicions d’art comissariades, camions de menjar gurmet, entreteniment i art de carrer, cosa que el converteix en un dels mercats de puces més emocionants de Nova Jersey.

http://www.pacificflea.com/

12. U Sell Flea Market

U Venem el mercat de pucesFont: yelp.com
U Venem el mercat de puces

Amb un inventari canviant setmanal de venedors i mercaderies, el mercat de puces de Vineland atrau centenars de visitants cada cap de setmana per recórrer les parades d’antiguitats, col·leccions, articles per a la llar i roba vintage.

El mercat de Nova Jersey també ofereix joguines per a nens, mobles i productes frescos, amb fruites, verdures, productes de forn i menjar per emportar d’una àmplia gamma de diferents venedors.

Als caçadors de ganges els encantarà recórrer les parades de bric-a-brac, però els col·leccionistes seriosos també trobaran una gran selecció de peces rares i antiguitats úniques.

https://www.facebook.com/pages/U-Sell-Flea-Market-Vineland-Nj/144403165705182

13. Golden Nugget Antiques and Flea Market

Golden Nugget Antiques i mercat de pucesFont: gnflea.com
Golden Nugget Antiques i mercat de puces

Un dels millors mercats de puces de Nova Jersey per a la decoració i els mobles, el Golden Nugget Antique Flea Market de Lambertville està ple de venedors que venen articles de segona mà, reciclats i vintage.

A més de peces úniques per a la vostra llar i jardí, aquest mercat de puces acull una àmplia gamma d’objectes de col·lecció: des de segells, monedes i còmics fins a records esportius, joguines i molt més.

Funcionant des de fa més de 50 anys, el Golden Nugget és una barreja eclèctica d’estils i atrau centenars de compradors cada dimecres, dissabte i diumenge. Amb botigues interiors i parades a l’aire lliure, aquest és el lloc perfecte per a tot el temps per navegar i comprar.

https://gnflea.com/

14. Mercat de puces del Grand Marketplace

The Grand Marketplace Flea MarketFont: thegrandmarketplacenj.com
The Grand Marketplace Flea Market

Un dels mercats de puces a petita escala més populars de Nova Jersey, el Grand Marketplace de Willingboro acull 150 botigues i parades sota un mateix sostre. El mercat durant tot l’any obre tots els dijous i dissabtes a partir de les 10 del matí, amb centenars de compradors i distribuïdors que visiten setmanalment.

El mercat compta amb una gran selecció de productes nous i usats, així com antiguitats, objectes de col·lecció i articles vintage. També hi ha una gran varietat de parades amish, així com un mercat de pagès que serveix deliciosa brioixeria local, fruita i verdura fresca i productes lactis.

http://www.thegrandmarketplacenj.com/

15. Mercat de puces Magatzem de venedors ambulants

Mercat de puces Magatzem de venedors ambulantsFont: peddlerswarehouse.net
Mercat de puces Magatzem de venedors ambulants

El mercat de puces més important del sud de Nova Jersey, Peddlers Warehouse Flea Market, està obert tot l’any i compta amb una gran selecció de venedors de mercats interiors i exteriors.

Obert a partir de les 9 del matí tots els dissabtes i diumenges, els compradors del Peddlers Warehouse Flea Market poden esperar trobar de tot, des de vidre i vidre, joguines i còmics, roba d’època, productes de neteja i articles de tocador, decoracions per a la llar, mobles, antiguitats, moda nova, articles de col·lecció i més.

El mercat també acull esdeveniments especials regulars, com ara mercats de Nadal i Halloween, així com mercats temàtics per a col·leccionistes de llibres, antiguitats i monedes.

http://www.peddlerswarehouse.net/

On estar: Els millors hotels de Nova Jersey (NJ)

El preu més baix garantit

Bélgica

Las 15 mejores cosas que hacer en Aalst, Bélgica

Aalst es una población relativamente pequeña escondida a orillas del río Dendre.También te puede interesar:Wild river somerton azShow low azQué hacer en gulf shores15 mejores

Florida (Florida)

Las 15 mejores cosas que hacer en Fort Lauderdale, FL

Fort Lauderdale es una gran combinación de paisajes impresionantes, atracciones vibrantes y actividades aptas para niños y atraerá parejas, familias y viajeros en solitario.También te

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *