de vuelata por elmundo

Cele mai bune 15 stațiuni din Pennsylvania

Tabla de contenidos

Pennsylvania este loculo perfect pentru o evadare relajado în stațiune. Există o cantitate surprinzătoare de lucrurio de făcut în sălbăticia din afara orașelor, cu păduri, râuri și munți la îndemână, inclusive popularul Poconos. y câteva dentro aceste stațiuni sunt considerate a fin cele mai bune din țară… și chiar din lume.

Cele nunca multe dentro de la combina o atmósfera rustică de cabană lemnoasă cu un pico de lux y un spa grozav. Acestea ofrece adesea sporturi nautice, golf y pescuit, dar unele al cainouri, divertidamente plin de vía y bucatoria rafinada. De la retrageri pentru cupluri până la vacanțe în familie, stațiunile din Pennsylvania puede ofrecer todo ceea ce căutați.

Să aruncăm o privire la cele mai bune stațiuni din Pennsylvania:

1. Nemacolin Woodlands Resort

Stațiunea Nemacolin WoodlandsSursă: nemacolină
Stațiunea Nemacolin Woodlands

Cu Reciencia sale grozave, terenurile enorme y spaile de cazare luxoase, aceast stauiune este incredibil. Situado por o propiedad de peste 2.000 de acri, lângă Farmington, cu 390 de camere de lux, apartamento, case de oraș și case, se ha gândit la totul pentru ai mulțu pe oaspeți. Existe un centro spa de renombre internacional, dos terenuri de golf proyectate de Pete Dye, o gamă pentru tiro sportiv peludo y chiar pescuit cu muscă.

Pentru jucătorii dentro voy, tiene un cazinou fabulos. Și pentru masă și băutură, există 11 restaurante impresionante pentru toate ocaziile, plus 4 baruri și saloane. En el timpulo iernii, oaspeții puede merge la Mystic Mountain pentru schi fondo sau schi alpin sau puede opta pentru săniușul cu câini pe traseele stațiunii. Posibil cielo más único aspecto al stațiunii, există o Academie a vieții sălbatice care găzduiește animale precum urși, zimbri, lei, cebre și chiar și un tigru bengal! La Adventure Center, oaspeții puede conducir a Jeep Off-Road Academy, puede face tiroliana, puede merge por traseul de frânghii sau puede încerca alpinism.

Site-ul web: http://www.nemacolin.com/

2. Omni Bedford Springs Resort

Omni Bedford Springs ResortSursă: omnihotelurio
Omni Bedford Springs Resort

Situado en Valea Cumberland din Pennsylvania, acesta este ín primulo rând o stațiune de golf y spa de lux. The Old Course a foste numido „Terenul de golf nr. 1 din Pennsylvania” de cuatro revista Golfweek. Oaspeții puede alege între camerele din aripa veche istorică en clădirii vechi sau din aripa spa nunca nuevo, iar upgrade-urile sunt nesfârșite. De la suporturile încălzite pentru prosoape până la tăvile pentru aromoterapie și săruri de baye, lucrurile puede deveni destul de indulgente.

Centrul spa are o suprafață enormă de 30.000 de metro pătrați și este unul dentro de puținele stațiuni balneare din țară care utilizeazaz apă naturală de izvor. Es oferta pachete folosind linea su semnătură de produse realizate din ierburi și plante botanice locale. Y existe un salón. Omni găzduiește şase restaurante, variind de la 1776 Room, friptura y friptura típica en stațiunii. Sau încercați Frontier Tavern cu farfuriile sale mici și băuturile artizanale pentru ceva más casual.

Site-ul web: https://www.omnihotels.com/hotels/bedford-springs

3. Loja de la Glendorn

Loja de la GlendornSursă: glendorno
Loja de la Glendorn

Travel & Leisure a numit-o pe locul 1 cu cea may bună stațiune din Statele Unite continentale, aa că asta spune ceva! O stațiune de patru sezoane, este o mică bucată de paraísos ascunsă în pădurea din nor-vestulo Pennsylvania. Por el camerele y apartamento el Main Lodge, existe 16 cabina independiente pline cu „lux la comandă”. Asta înseamnă prosoape cu monograme, produse de baie de lux, servicio de turndown și prăjituri cu ciocolată proaspăt coapte.

Merge la pescuitul cu muscă sau la trampilla cu capcană, juzga tenis sau crochet și explora y vastul sistema de trasee de pe proprietatea les cu puuină drumeție sau ciclism. Pute y luce un kayak sau paddleboard por el culo Bondieu sau pute y juzga golf la Pennhills Club, un oaspeții a un abono temporal în timpul șederii les. Forest Spa ofrece tratamente de semnătură, folosind ingrediente locale, y puteți chiar să le ayudați cu personalul spa (gândiți-vă că colectați mure pentru scrub). Bucaria de la firme la masă este infuzată cu tehnici culinare franțuzești, yar oaspeții puede opta pentru o cină prefijado cu combinații de vinuri adăugate.

Site-ul web: http://www.glendorn.com/

4. Stațiunea Kalahari Munții Pocono

Stațiunea Kalahari Munții PoconoSursă: glendorno
Stațiunea Kalahari Munții Pocono

Ahh the Poconos, acelano de munți despre care oamenii din noreste vorbesco mere despre vizita. Ei bine, această stațiune este situado printre aceti munți populari șy este perfectă pentru întreaga familie. El cielo más madre parque acvatico interior din America, cu o suprafață de 220.000 de metro pătrați, cu un acopperio retractabil, râu leneș, tobogane cu apă, cadă cu hidromasaj pentru familie şi piscină cu . Puteți chiar să faceți surf sau bodyboard! Ave aproape 1.000 de camere pentru oaspeți, cu apartamente de până la cinci dormitoare. Apartamentele al lucrurio precum balcoane, pature supraetajate, eminee y chiar o maso de biliardo.

Pentru orele de masă, există 11 opțiuni! Del restaurante italiano y steakhouse care necesita rezervo para la pizzería más relajada y opine de buffet. Ave o taberna y un bar ca refugio y pentru adul. Existe o sala de juguetería para mini bowling y minigolf para luminación negra, y la copia puede experimentar realidad en virtual- un teatro 5-D. Pentru cei care caută puțină liniste, vizitați Spa Kalahari pentru tratamente cu produse organice es un pico de relaxare în Sanctuarul lor de relaxare.

Site-ul web: https://www.kalahariresorts.com/pennsylvania

5. Loja de la Woodloch

Loja de la WoodlochSursă: thelodgeatwoodloch
Loja de la Woodloch

Acest loc este o afacere importantă în lumea călătoriilor balneare, iar Travelerul lui Conde Nast la numite unul dentro de “Top 12 destinații balneare din lume”. Un refugio linistito în pădure, la donó 155 de mile de Philadelphia y New York City, acesto complejo îi ajudaă pe oaspeți să se simtă întineriți, eliberând stresul ¢i ajudaându-i să se reoriente. Pute y urma cursure de fitness y ateliere de descoperire creativo sau pute participa la degusta de vinuri, demonstrado de gâtio y aventure în aer liber.

Această stațiune privată, destinadoă exclusivo adulților, este situadoă por un lago curado și conține grădini la haz locului unde cultivă hrană și ierburi pentru mesele lo și pentru produsele spa. Poconos Spa ofrece tratamente completo personalizabile pentru persoane y cupluri. O vizit include terase în aer liber și weminee interioare pentru relaxare înainte sau după întâlniri, plus bien de aburi, saune și căzi cu hidromasaj. Fiecare cameră de oaspețy este luxoasă, având un balcón privado cu balanceoar, du curio efecto de ploaie, chiuvete din granito y cuverture din puf.

Site-ul web: http://www.thelodgeatwoodloch.com/

6. Skytop Lodge

Skytop LodgeSursă: skytop
Skytop Lodge

Una dentro cele más bune stațiuni de lux din Munții Pocono, Skytop Lodge se nume?te «loculo de joacă supremo» pentru vacan?a ta. Puteți face drumeții la cascada pe traseele el întortocheate, puteți călări un cal de la grajdurile su sau chiar puteți face tiroliană. Relájate por playa de nísip de la Lacul Skytop sau relajado y la piscina, scoate un kayak y merecía la pescado la biban. Joacă golf por terenul su savo optează pentru ceva más alternativo, cum ar fin eticheta de tiro cu arculo, bowling pe gazon sau chiar patinaj pe gheață în timpul iernii.

Hoy o experiență culinară formală la Windsor Dining Room sau Lakeview Restaurante, luați o băutură la Fairview Bar sau Library Lounge sau savurați un milkshake în ceaiul lor. Unidad de cazare sunt grozave pentru familii sau cupluri, cu camerele les elegante y csuele private. Puteți sta în cabană pentru a fin în apropierea restaurantelor și magazinelor sau la hanul de lângă terenul de golf. Camerele al lámpio y mobilier personalizate, porturio wifi y USB y vederio uimitoare.

Site-ul web: http://www.skytop.com/

7. Silver Birches Resort

Silver Birches ResortSursă: silverbirchesresortpa
Silver Birches Resort

Culădiri de epocă din anii 1920, propietario acestei stațiuni din Hawley au avut grijă să păstreze istoria fermei aflate inițial aici. Puteți alege să stați într-una dentro cele cinci căsuțe de pe proprietate, camere la han, case private sau apartamente situado în clădiri restaurate precum Bunkhouse. Și fiecare oaspete primește un permiso gratuito de o zi la Lake Region Fitness.

Dock on Wallenpaupack este unul dentro de cele nunca bune restaurante din oraș, cu o mulțime de mâncăruri cu fruto de madre y cocktailuri distinctive care puede fin savurate pe malul lacului. Au chiar și un Pub-O-Lympics săptămânal cu trivia și premii, plus muzică live el bar. Slipurile de ambarcațiune sunt disponibile dacă vă aduceți cu ale dvs. sau puteți închiria o barco de la stațiune pentru sporturi acvatice sau excursii de pescado. Încercați să faceți stand-up paddleboarding sau mergen la nite kayak sau canotaj. Oferă chiar și cursure de yoga pe malul lacului sau aqua Zumba pe mal.

Site-ul web: https://silverbirchesresortpa.com/

8. Liberty Mountain Resort

Statiunea Liberty MountainSursă: libertymountainresort
Statiunea Liberty Mountain

Situado en Carroll Valley, această stațiune modernă, cu finisaje din lemn și tavan înalt, are o mulțime de lucrurio pentru a vă ine ocupado pentru o zi sau chiar pentru o vacanță de o săptămână. Joacă o rundă sau două de golf por teren, rezervă o vizită la Spa-ul și Salonul lor Laventide sau relaxeazăte cu o bere artizanală lângă fuego. Iarna vă puteți petrece ziua schiând, snowboarding sau snow tubing în apropiere. Vara, facee o baie în piscină sau faceți drumeții y ciclismo por traseele dealurilor y parcurilor de stat din apropiere. Ęi por todo parcursul anului, puteți vizita piscina interioară cu apă sărată, sauna y cada cu hidromasaj.

Oaspeții puede lua o băutură și o pizza la fuego cu lemne la Eagle & The Owl Public House, unde se puede jucar și la masă. Pentru ceva más consistente -y más chic, luați o friptură tăiată manual sau un rascar de miel la Ike’s Chophouse. Urmăriți nite muzică live, supoi întoarceți-vă în camera dvs., situadoă într-una dentro de cele trei cabane ale stațiunii, cu vedere la terenul de golf sau la monte. Camerele al balcoane sau terase, aparate de cafea y frigidere.

Site: http://www.libertymountainresort.com/

9. Mount Airy Casino Resort

Mount Airy Casino ResortSursă: cazinou de monte
Mount Airy Casino Resort

Dado el plac jocurile de noroc y via de noapte, acest loco este cu siguran pentru dvs. Bineîneles că există y un tereno de golf y un centro spa, pentru atunci când iei o pauză de la câtigarea toți aceste bani. Șy au o mulțime de nume mari în divertisment care concertează în stațiune. De la Eddie Money y Conmodores până la DJ Pauly D, y găzduiesc concerte, petrerio la piscina pentru adulți și comedianți. Adevărata atracía ai este cazinoul, cu blackjack, sloturi y turnee de poker, dar puteți dar să închiriați o cabană și un pat de zi și să stay la piscină ore în ir.

Existe, de asemenea, o mulțime de opțiuni de mâncare, de la Guy Fieri’s Mt. Pocono Kitchen, la Lucky 8 Noodle & Sushi Bar, plus alto el apto restaurante, astfel încât să desnudo fie foame. En ceea ce privete vaya de noapto, merge la clubul Gypsies Lounge sa la Glass Bar pentru băuturi y divertisment. Unidad de cazare includ paturi cu pernă, internet de madre viteză gratuito, scaune din piele, un Keurig y un minibar.

Site-ul web: http://www.mountairycasino.com/

10. Hotelul Hershey

Hotelul HersheySursă: thehotelhershey
Hotelul Hershey

Până la urmă, este Pennsylvania, ¡aa că acesta trebuie să fie pe listă! Cu vedere la Valea Hershey, acesto complejo histórico are calificarea AAA Four Diamond, yar oaspeții puede alege dentro de camere, apartamento sau căsuțe care incluido lucrări de arte original, terase în aer liber y zone de salon. Căsuțele les sunt alegerea de cazare premium, cu băi din marmură, vetro de piatră și mobilier de lux. Denumido “Cielo más dulce lugar de pe Pâmânt”, oraul Hershey ofreă oaspeților ansa de la vizita Hersheypark, Hershey’s Chocolate World y Hershey Gardens.

Reunida familia y abordaje The Odyssey, traseul de frânghii en el stațiunii, provocará alpinismo y aventura cutiroliana. Sau faceți paintball, pescuitul cu muscă, kayculo sau orientarea. Puteți chiar să vizitați șoimeria stațiunii, cu demonstrații de sbor și vânătoare del păsări de pradă antrenate. Dar dacă vă place golful, oaspeții al acceso la două terenuri private cu 18 găuri. Sau puteți oricând să vă relajasö y lângă piscină și să închiriați o cabană care ven cu un televisor cu ecran plato, ventilador de tavan y co co gustări.

Site-ul web: http://www.thehotelhershey.com/

11. Stațiunea montană Bear Creek

Stațiunea montană Bear CreekSursă: bcmountainresort
Stațiunea montană Bear Creek

O stațiune de schi populară care este deschisă pe todo parcursul anului, Bear Creek este situadoă pe 330 de acri de teren împădurit în județul Berks. Vara, provecho de traseele de drume y ciclismo, de plimbare cu barca y de disco golf, pentru c în timpul iernii, evidente, ve practica schi sau snowboarding (sau snow tubing!). Puteți juca golf sau tenis în apropiere sau puteți înota în piscinele interioare și în aer liber. Centrul spa de Bear Creek ofrece tratamiento faciale, îngrijire a unghiilor, masaje y împachetări folosind produce ecologico de înaltă calitate.

Stațiunea are, de asemenea, o echipă fantastică de bucătari care lucrează la cele trei restaurante ale lor. Grille ofreă vedere la monte și o listă lungă de bere, în timp ce Trail’s End Cafe oferă preparate din bucătăria în stil bistro. Camerele sunt spațioase și confortabile, cuopuni de upgrade, cum ar fi chicinete, jacuzzi y căzi cu hidromasaj. Suitele executive sunt cele más luxoase, cu ferestre din podea până în tavan, balcoane private și sisteme audio Bose.

Site-ul web: http://www.bcmountainresort.com/

12. The Shawnee Inn & Golf Resort

The Shawnee Inn & Golf ResortSursă: shawneeinn
The Shawnee Inn & Golf Resort

Da, este o stațiune de golf, dar sunt multe de făcut la această stațiune situado para râul Delaware. Construido în 1911, desnudo există două camere la hiel în aceste unități de cazare în stil vechi. Stați într-una dentro cele 80 de cámara de la Main Inn sau într-o suită sau cabană de lux. Sau dacă doriți să încercați ceva diferido, petreceți noaptea la unul dentro de locurile lor de glamping eintrați în contact cu natura. Acestea sunt cortury spațioase, confortabile, amplasate por platforme din lemn, dotate cu wifi, hamace, focurio de tabără și se mueras!

Rezerva un tratamiento la Spa Shawnee and Salon sau puro y simplemente relajante o bere artizanală în Tap Room, unde al 10 beri ShawneeCraft făcute manual la draft. Putiți pedido o pizza și puteți haga un turno en la fabrici de bere de acolo. Luați masa la River Room pentru o masă sezonieră și din surse locale sau alegeți unul dentro de celelalte trei restaurante ale stațiunii. Pute y merge la schi la Shawnee, pute face o excursie cu ghid sau o plimbare în natură sau puteți rezerva o excursie para boca o canoe (sborul de bere opional).

Site-ul web: http://www.shawneeinn.com/

13. Stațiunea montană Seven Springs

Apto IzvoareSursă: 7 izvoare
Apto Izvoare

Indiferente dacă iei dar un permiso de o zi la această stațiune sau vizitezi pentru o vacanță de o săptămână, ve găsi o mulțime de activități în aer liber pentru a te distra. De la celda más bun schi y snowboarding din stat până la terenul lor de golf de pe monte, până la excursia cautivante a baldachinului și gama sportivă de lúd, există multe pentru a vă obosis. Existe un perete de alpinismo, un terreno de paintball, un tobogán alpino o multimo de drumeii, ciclismo y sporturi acvatice. Dentro de usted puteți relaja la lujoso Trillium Spa and Salon con un escrubo corporal, masaje y tratamiento facial.

După o zi madre de pescuit sau disco golf, luați un burger de la restauranteul Timbers, o felie de la Pizza Place sau poate o bere artizanală de la Foggy Brews. Oh, dar nunca există y Bavarian Lounge, cu mâncăruri grozave de pub și Helen’s, cu lista de vinuri premiado și mâncăruri precum rață, miel și căprioară. Cazarea variază de la camara de hotel nunca simple, dar confortabile, până la cabane rustice, dar luxoase. Sau puteți opta pentru unul dentro apartamentele și casele lo cu acces la ski-in/ski-out.

Site-ul web: http://www.7springs.com/

14. Fernwood Resort

Stațiunea FernwoodSursă: hotelerile poconos
Stațiunea Fernwood

O altă stațiune situadoă în Munții Pocono, lângă râul Delaware, Fernwood oferă o mulțime de lucrurio de făcut pe todo parcursul anului. Un tereno de golf, un tereno de aventura cu frânghii aeriene, drumeții y excursii cu bicicleta y tubing de vară y iarnă. Merge la pescuit, luase o curse pe liniile lo rapide duale, acces y sala de jugueterio sau jucași-vă în barcile cu bara de protecție. Au o tabără pentru copii, muzică live, iar sâmbăta seara, există o petrerece de comedia șy DJ After-Party pentru adulți.

Mergen de la piscina interior y central de fitness la spa y saună pentru un pico de întinerire. Iar pentru cină, vizitațy Wintergreens Patio Grill pentru atmósfera les informală, ofertele happy hour șarticolele din meniu, de la burgeri și aripioare până la scampi de creve? Cazările includ opțiuni de studio sau vile cu unul sau două dormitoare, cu facilități precum wifi gratuito, șeminee și bucătării dacă aveți nevoie de ele!

Site-ul web: http://fernwoodresortpoconos.com/

15. Cove Haven Pocono Palace Resort

Cove Haven Pocono Palace ResortSursă: covepoconorsortes
Cove Haven Pocono Palace Resort

Cove Haven are trei stațiuni numai pentru cupluri și, dey aceasta se află în zona populară Poconos, este situadoă por laculo privado Echo pentru o atmósferă más retrasă. Acestea ofrece sporturio de iarno, plimbărio cu barca cu motor, ciclismo, bărci cu vâsle și pescuit. Existe, de asemenea, o zona de actividad y interior, cu baschet, rechazo, tenis y minigolf. Sau dacă te sieme super competitivo, tú și celalt semnificativo po juca laser tag sau paintball unul împotriva celuilalt!

Oaspeții cu all inclusive beneficiază de mic ayuno y cină nelimitate, yar fiecare noapte are o temă diferită, de la italiana la sudeste la friptură y noaptea homarului. Mergeși împreună la spa pentru o gamă larga de masaje și tratamente pentru cupluri. Save relajante pur y simple baia cu hidromasaj din sticlă de ampania înaltă de 2 m en camerei dvs., care este u opupine de upgrade popular în fiecare dentro de stațiunile din Cove. Seara, luați aperitive gratuita la Echo Lake Lounge și vizitați clubul de noapto Applause pentru divertisment live, de la comedianți la concerte.

Site-ul web: https://www.covepoconoresorts.com/our-resorts/pocono-palace-east-stroudsburg-pa/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *